Andrev har syv fædre på syv år. I syv kapitler fortæller han om sin opvækst i Sverige i 1980'erne og om alle de satans mænd. Underholdende og tankevækkende historie til alle læsere af gode selvbiografiske romaner.
Den første far og det første kapitel hedder Plantetroldmanden. Men Plantetroldmanden er ikke Andrevs rigtige far. Han hedder Indianeren og moren siger, at han har langt sort hår. Senere kommer Kunstneren, Tyven, Præsten, Morderen og Kajakroeren. Moren lever i et ekko fra ungdomsoprøret og i et ustabilt miljø præget af svigt, og til tider vold, vokser Andrev og hans søskende op sammen med de forskellige fædre. Det er “alle de satans mænd", som moren siger til veninden, når hun endnu engang brokker sig over sine skiftende forhold. Men Andrev har også venskabet med kammeraten Kyklopen og deres fælles skridt hen imod voksenlivet. I baggrunden spøger hele tiden hans rigtige far Indianeren.
Det er en uovertruffen historie fortalt med et stort sprogligt overskud. En bog hvor det underholdende går hånd i hånd med det tragiske. For på overfladen er det en trist historie, men den fortælles varmt og nuanceret, så personerne fremstår levende og troværdige. Samtidig er det en udviklingshistorie, hvor Andrevs filter til de voksnes verden langsomt forsvinder og han får sin eget syn på livet.
Fortællestilen og beskrivelsen af en opvækst bringer tankerne hen på de to svenske bøger Populærmusik fra VittulaSlangebøssen og SlangebøssenFortællestilen og beskrivelsen af en opvækst bringer tankerne hen på de to svenske bøger Populærmusik fra Vittula og .