En socialrealistisk, ekspressivt og humoristisk fortalt roman for unge fra 13 år - nok især med bud til drenge.
Efter den prisbelønnede Komatøs, 2012, er forfatteren på banen med en ny roman om unge med særlige vilkår. En ekspressivt og humoristisk fortalt historie om Mikke, som er musikalsk, kreativ og kvik, men som han selv udtrykker det, er uden filter og let bliver rodet ud i akavede situationer. På en togrejse fra hjemmet for unge med psykiske problemer til sine forældre fortæller han meget levende om sin tilværelse og oplevelser. Ikke mindst om sit stormfulde forhold til Karla, fra første møde til sidste kys. Teksten er dialogpræget og der er mange lån fra medier og internet. Varemærker bliver efterfulgt af reklameslogans og i særlige situationer formulerer Mikke sig i links. Bogen er sprogligt levende og letlæst. Den har et flot omslag og en appellerende bagsidetekst, men indeni er den på tværs. Det viser sig dog hurtigt ganske behageligt. Næsten som at sidde med en tablet.
Forfatteren har fundet sin niche og sin egen stil. Til læsere der også synes om Jesper Wung Sungs En to tre - nu!, 2001, og Ægte brøker, 2009.
Mikkes egen beretning om livet som en utilpasset dreng uden filter, der let roder sig ud i akavede situationer. God til unge fra 13 år og vil nok især appellere til drenge.