Henvender sig til kommunikationsmedarbejdere og andre, der skriver pressemeddelelser i såvel offentlige som private virksomheder og organisationer.
Alle virksomheder og organisationer kæmper for at blive hørt og set, og konkurrencen om opmærksomheden er hård. Bogen rådgiver om, hvordan man skal komme igennem "lydmuren", så journalisterne, der skal videreformidle budskabet, er parate til at ofre tid på den. Der er bud på, hvordan man vinkler historien og vejledning i, hvordan pressemeddelelsen konkret opbygges. Men det, der ofres mest plads på i bogen, er at bibringe læseren en forståelse af den kontekst, pressemeddelelsen bliver modtaget i. Hvordan er journalisternes dagsrutine og arbejdsvilkår, hvordan tænker de i forhold til, hvad der er interessant for deres læsere eller seere. Hvornår er "det politiske vindue" åbent, hvis det er politikere, man vil have i tale. Og den baggrundsviden er nok i virkeligheden mere vigtig at have end blot det at kunne skrive, så det fænger. Bogen er forsynet med små interviews med såvel afsendere som modtagere af pressemeddelelsen. Det er en velskrevet og velredigeret bog med en bred målgruppe.
Der findes bøger om at skrive pressemeddelelser, fx Hestnes: Succes med pressemeddelelser, 1996, men enten er de af lidt ældre dato, eller også omhandler det virksomhedens kommunikation bredt forstået eksempelvis Klar besked, 1999.
En bog om at få sit budskab ud via den gode og velanbragte pressemeddelelse.