Foto: Gilleleje bibliotek

Vælg materialetype

Digital Artikelservice og Videnskabelige artikler virker ikke pt

Det Kgl. Bibliotek overgår til nyt bibliotekssystem. Det er en stor opgave, og de lukker derfor for Digital Artikelservice og Videnskabelige artikler, mens arbejdet med det nye system er i gang.
Det gælder kun dem - andre artikler, fx Infomedia, kan findes som sædvanligt.

Der er også andre muligheder for at finde artikler, mens arbejdet er i gang:
Muligheder for artikler, mens Digital Artikelservice er suspenderet
Artikelsøgning
I bibliotek.dk finder du ca. 1,3 millioner henvisninger til artikler - især fra danske aviser og tidsskrifter.
De kan også findes, når du bruger søgning på "Alle materialer" - men bruger du søgning på "Artikler", finder du udelukkende artikler.
Peg på ? så kan du se hjælp til, hvad du skal skrive hvor.
Se artikler og anmeldelser online
Du kan se artikler og anmeldelser fra Infomedia online via bibliotek.dk - hvis dit bibliotek har tegnet abonnement på tjenesten.
Du kan altid se linket til Infomedia i posterne, eller når du er i gang med at bestille.
Husk, du skal være logget ind på bibliotek.dk for at få adgang til artiklen, da vi tjekker, om dit afhentningsbibliotek har abonnement på tjenesten.