Vælg materialetype

Artikelsøgning
I bibliotek.dk finder du ca. 2,4 millioner henvisninger til artikler - især fra danske aviser og tidsskrifter.
De kan også findes, når du bruger søgning på "Alle materialer" - men bruger du søgning på "Artikler", finder du udelukkende artikler.
Peg på ? så kan du se hjælp til, hvad du skal skrive hvor.
Artikler og anmeldelser fra Infomedia
Du kan se artikler og anmeldelser i Infomedia via bibliotek.dk - hvis dit bibliotek har tegnet abonnement på tjenesten.
Du kan altid se linket til Infomedia i posterne - eller når du er i gang med bestil.
Men du skal logge ind på bibliotek.dk for at få adgang til artiklen (vi tjekker om dit afhentningsbibliotek har abonnement på tjenesten).
Sådan bestiller du artikler digitalt
Du kan bestille tidsskriftsartikler i bibliotek.dk via Digital Artikelservice fra Statsbiblioteket.

Sådan gør du: Log ind og find linket Bestil kopi til højre i artikelposten (linket findes ikke i alle poster). Klik på linket og følg bestil-proceduren.

Her kan du se en video om, hvordan du bestiller artikler fra Digital Artikelservice: Bestilling af artikler fra Digital Artikelservice

Hvis dit bibliotek har abonnement på Digital Artikelservice, kan du få alle artikler digitalt. Hvis dit bibliotek ikke har abonnement, får du en printet kopi via dit bibliotek.