Hjørring Bibliotek. Foto: Martin Jørgensen

Digital Artikelservice - få artikler leveret til din mailboks fra Det Kgl. Bibliotek

Med Digital Artikelservice får du digital adgang til artikler fra Det Kgl. Biblioteks store samling af tidsskrifter (mere end 40.000 tidsskrifter), hvis dit bibliotek har tegnet abonnement hos Det Kgl. Bibliotek. Læs mere Digital Artikelservice

Artikelsøgning

I bibliotek.dk finder du ca. 1,3 millioner henvisninger til artikler - især fra danske aviser og tidsskrifter.
De kan også findes, når du bruger søgning på "Alle materialer" - men bruger du søgning på "Artikler", finder du udelukkende artikler.
Peg på ? så kan du se hjælp til, hvad du skal skrive hvor.

Se artikler og anmeldelser online

Du kan se artikler og anmeldelser fra Infomedia online via bibliotek.dk - hvis dit bibliotek har tegnet abonnement på tjenesten.
Du kan altid se linket til Infomedia i posterne, eller når du er i gang med at bestille.
Husk, du skal være logget ind på bibliotek.dk for at få adgang til artiklen, da vi tjekker, om dit afhentningsbibliotek har abonnement på tjenesten.