Bøger / faglitteratur

Guide til bedsteforældre og deres børn : sådan får tre generationer det bedste ud af hinanden


Beskrivelse


En hjælpende hånd til de bedsteforældre, der indimellem føler, det er svært at gøre tingene godt nok - og samtidig en håndsrækning til de forældre, der ikke føler, deres egne forældre yder den indsats, de kunne ønske sig.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. aug. 2009

af

af

Camilla Sejerøe

d. 17. aug. 2009

Her er en bog, jeg gerne ville give til rigtig mange mennesker. Faktisk kender jeg ikke nogen, der er blevet forældre eller bedsteforældre inden for de senere år, som ikke kunne bruge denne bog. Den er ikke svær at læse, men måske svær at håndtere for nogle.

Margrethe Brun Hansen er psykolog og har arbejdet med børn og deres voksne i mange år. Hun har skrevet adskillige artikler og bøger om emnet, bl.a. Forældreguiden : sådan tackler du hverdagen med børn. Hun skriver begge bøger sammen med journalisten Maria Holkenfeldt Behrendt, der bl.a. har redigeret Du kan bare vente dig - 12 sande beretninger om at blive mor.

Vi har ikke meget om børn, forældre og bedsteforældre, der er skrevet så fordomsfrit og upartisk som denne. Faktisk er det ikke et emne, der er skrevet rasende meget om i det hele taget, så bogen er kærkommen.

En rigtig god lille bog, der er hurtigt læst og langsomt fordøjet. Her er gode, oprigtige råd til bedsteforældre og forældre, der kan hjælpe dem til et godt og kærligt forhold til hinanden, selvom det er svært og alle har følelser i klemme.


Kristeligt dagblad

d. 26. sep. 2009

af

af

Lene Halmø Terkelsen

d. 26. sep. 2009


Gerontologi

Årg. 25, nr. 4 (2009)

af

af

Anne Leonora Blaakilde

Årg. 25, nr. 4 (2009)