Bøger / faglitteratur / vejledninger

- og så møder du ikke så mange idioter mere!


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Indsigt i og værktøjer til, hvordan man ændre sig så man får givende og positive relationer til andre mennesker.

Indhold

Du er ikke ekspert i andres verden ; Kom i mental form ; Vær åben i din kommunikation ; Brug din intuition - lige nu! ; Pas på energidræberen!


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. juni 2011

af

af

Mette Fersum

d. 1. juni 2011

Til dem der vil arbejde med personlig udvikling, og med udgangspunkt i NLP (Neuro Lingvistisk Programmering), og til dem som jævnligt ser idioter alle steder.

Forfatteren er NLP Master Coach og økonomidirektør. Inden hun skrev bogen, havde hun tendens til at fordømme og kritisere alle andre, ofte som idioter, og hun var fuldstændig fastlåst i sin egen model af verden, og fik dermed mange "øretæver" på grund af sin adfærd. Da hun tog en NLP-uddannelse fik hun forskellige værktøjer, der satte hende i stand til være rummelig og nysgerrig og med respekt for andres model af verden. NLP bruges til personlig udvikling og til at skabe positiv forandring, og det er en række af værktøjer i form af øvelser og teknikker. Hun beskriver således mange forskellige teknikker og værktøjer, til hvordan man kan ændre sig og finde en anden positiv respektfuld tilgang til mennesker, man ikke kan lide. Bogen bruger stort set alle de gængse NLP-teknikker som visualisering, meditation, positioner, ressourcecirklen, spørgsmålstyper osv. Hun bruger mange fortællinger fra sit eget liv for at illustrere virkningen af redskaberne.

Richard Bandler er en af fadderne til NLP - teorierne, og han har bl.a. skrevet Brug din hjerne - til en forandring : neurolingvistisk programmering (NLP), 2008. Generelt er der ganske mange bøger om personlig udvikling, der indrager NLP, som arbejdsredskab.

Det er en udmærket bog, som er let læselig. Måske vil bogens titel også få nogen til at tage den ned af hylden.


Jyllands-posten

d. 1. juli 2011

af

af

Simon Staffeldt Schou

d. 1. juli 2011