Bøger / faglitteratur

100 kiksede knald


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


100 anonyme danskere fortæller humoristisk om kiksede og pinlige sexuelle oplevelser.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. mar. 2018

af

af

Louise Hede

d. 27. mar. 2018

Sex kan være dejligt, sex kan være fræk, men sex kan i høj grad også været kikset og pinligt. Det beviser 100 danskere med hver deres kiksede sexhistorie. For voksne læsere, der gerne vil have noget at grine af.

100 danske mænd og kvinder har nedskrevet deres kiksede sexhistorier, som er samlet i denne bog. Hver histories afsender er anonym, men alle bidragsyderne står skrevet i navnelisten forrest i bogen. Alle historierne er samlet, sammensat og redigeret af Nana Balle og Irene Nørgaard, som begge er journalister. En del af bogens overskud bliver doneret til foreningen Sex og Samfund.

En samling af virkelig sjove og virkelig tåkrummende historier, der inkluderer så forskellige oplevelser som manglende erektion, pinlige kommentarer, uvelkomne kropsvæsker, pågående svigermødre og meget, meget mere. Det er en bog med høj underholdningsværdi, som nok skal fremkalde grin.

Undertegnede kunne ikke finde andre bøger kun indeholdende historier om kiksede og pinlige sexhistorier. Personerne i nærværende bog kunne måske have haft gavn af at lære nogle teknikker fra Mer' og bedre sexPrøverummetSexdronning. Der findes forskellige novellesamlinger omhandlende sex, bl.a. Prøverummet og SexdronningUndertegnede kunne ikke finde andre bøger kun indeholdende historier om kiksede og pinlige sexhistorier. Personerne i nærværende bog kunne måske have haft gavn af at lære nogle teknikker fra Mer' og bedre sex. Der findes forskellige novellesamlinger omhandlende sex, bl.a. og SexdronningUndertegnede kunne ikke finde andre bøger kun indeholdende historier om kiksede og pinlige sexhistorier. Personerne i nærværende bog kunne måske have haft gavn af at lære nogle teknikker fra Mer' og bedre sex. Der findes forskellige novellesamlinger omhandlende sex, bl.a. Prøverummet og .