Bøger / faglitteratur / øvelser

Alkaline living - en enkel guide til et sundt liv


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Livsstils- og kogebog om syre-base-balancen i kroppen.

Indhold

Alkaline ; Kost ; Fordøjelse ; Motion ; Mentalt ; Søvn, vejrtrækning og meditation ; Antiage ; 7-dages kickstart ; Øvelser ; Opskrifter


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. okt. 2015

af

af

Line Hoffgaard

d. 28. okt. 2015

Indbydende livsstils- og kogebog om syre-base-balancen i kroppen, som appellerer til alle, der interesserer sig for en sund livsstil.

Alkaline betyder basisk, og principperne i bogen handler om at spise og leve på en måde, som holder kroppen mest muligt fri for syre. Bogen kommer omkring symptomerne på for meget syre i kroppen og hvilke råvarer, der er syre- eller basedannende. Dertil er der en række afsnit om fordøjelse, motion og praktiske øvelser, mentalitet og "Emotionel Friheds Teknik", søvn, vejrtrækning, meditation og ca. 30 opskrifter på morgenmad, mellemmåltider, frokost og aftensmad. En 7 dages kickstart hjælper med at komme i gang. Forfatteren er bevægelsespædagog, kostvejleder og livsstilscoach og har tidligere skrevet Krop og holdning.

Appetitlig og brugervenlig bog, der kommer hele vejen rundt om en sund livsstil med udgangspunkt i syre-base-principperne. Det er i høj grad en livsstilsbog mere end en egentlig kogebog, da 3/4 af bogen handler om det sunde liv i bred forstand. De knapt 30 opskrifter er nemme og andre bøger om emnet kan fint supplere med flere opskrifter.

Der findes et fåtal af bøger om syre-base-balancen og alkaline: fx Alkaline kurenEn sund balanceBasiske smoothies, juicer og supper og En sund balance. Basiske smoothies, juicer og supper er ikke nær så brugervenlig i formidlingen og omfatter kun juicer og smoothiesDer findes et fåtal af bøger om syre-base-balancen og alkaline: fx Alkaline kuren og . Basiske smoothies, juicer og supper er ikke nær så brugervenlig i formidlingen og omfatter kun juicer og smoothiesDer findes et fåtal af bøger om syre-base-balancen og alkaline: fx Alkaline kuren og En sund balance. er ikke nær så brugervenlig i formidlingen og omfatter kun juicer og smoothies.