Bøger / faglitteratur / idebøger

Alle mødres guide til supersjov med ungerne


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Ideer til ting, man kan lave af det man har derhjemme, fx skuresvampe, avispapir, balloner - alt kan bruges. Man kan fx lave elg af tampon.

Indhold

På opdagelse i skuffer, skabe og skrald ; Jeg kommer liiiiiige om lidt ; Når kammeraterne er på besøg ; Få far ud af starthullerne ; Gaver folk gerne vil have ; Find kunstnerspiren i dig selv og dine børn ; Ting der kræver en voksen ; Pimp dit gear ; Alt det der ikke lige passede i de andre kapitler


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. maj 2009

af

af

Camilla Sejerøe

d. 11. maj 2009

Bogen til den kreative familie, der lige har været på loppemarked. Udgangspunktet er skrammel fra under sofaen, der bringes i anvendelse på rigtig mange måder, primært ved hjælp af limpistoler. Bogen er primært rettet mod de større børn og deres voksne. Den er helt ideel i SFO- og fritidshjemssammenhæng, men kan klart også bruges til fødselsdage og sammenkomster.

Sille Kongstad er kreativ og lever af det. Hun er uddannet lærer og arbejder med at lave kreative workshops til børn og barnlige sjæle. Sproget er friskt (man pimper sin cykel op, fx), og bogen er fyldt med sjove bemærkninger. Der er ikke meget tekst, en "ingrediensliste" og en kort introduktion - mere behøver man heller ikke. Det er helt udpræget en idé-bog, det er ikke vigtigt hvordan eller af hvad, man udfører idéerne.

En anderledes bog, fordi den er så uhøjtidelig og tager udgangspunkt i det, man har i forvejen. Shane Brox fra Shanes verden gør lidt det samme, men her er det udbygget - det er i hvertfald første gang, jeg ser en elg lavet af tamponer!.

En herlig bog om de kreative muligheder, der ligger lige foran dig. Der er stof til mange regnvejrsdage og våde sommerferier.Informationer og udgaver