Bøger / faglitteratur til børn

Alt om kæledyr


EmneordAnmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. apr. 2018

af

af

Inge Lykke

d. 11. apr. 2018

Der findes millioner af kæledyr verden over. Kæledyr i dag bliver kammerater og livsledsagere til deres mennesker. Så sid ned og gør dig klar til at lære ALT om kæledyr. Kigge-bog fra 7 år. Læs selv fra 10 til 14 år.

Bogen er udgivet af National Geographic i serien "Alt om -". Nogle af de kæledyr, der omtales er fugle, fisk, hunde, katte, heste, kaniner og hamstere. Man kan læse om, hvorfor mennesker holder kæledyr, hvordan dyrene taler sammen, og hvorfor man skal lege med sit kæledyr. Der fortælles om mange dyr på hvert opslag. Sensationelle ting som fx diamantbesatte halsbånd, hoteller og spaer for kæledyr, venskab mellem en gris og en hund eller venskab mellem en hund og en orangutang fortælles også. Undervejs kan man teste sin viden ved hjælp af quizzer. Teksten står i spalter og mange faktabokse. Illustrationerne er store og små farvefotos.

En superflot bog at kigge i. Skønne farvefotos af kæledyr på alle sider. Det er en anderledes kæledyrsbog, fordi den fortæller generelle ting om kæledyr, og ikke først om det ene dyr og så det næste dyr osv. Det er sjove, anderledes, interessante og usædvanlige egenskaber ved kæledyr, man får oplysninger om.

En anden bog i serien "Alt om -" er fx Alt om sten og mineralerHamsterKanin. Nogle af de nyeste bøger om kæledyr er fx Hamster og Kanin fra 2017En anden bog i serien "Alt om -" er fx Alt om sten og mineraler. Nogle af de nyeste bøger om kæledyr er fx og Kanin fra 2017En anden bog i serien "Alt om -" er fx Alt om sten og mineraler. Nogle af de nyeste bøger om kæledyr er fx Hamster og fra 2017.Informationer og udgaver