Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Bæstet fra dybhavet


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Viggo og Mylle fanger en mystisk og meget sulten fisk i havnen. Dr. Zakarov bygger en ubåd, og sammen med Grumpf tager de afsted til Dybhavet for at følge fisken hjem. Men fiskene flygter fra Dybhavet, og vennerne må finde ud af hvorfor.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. feb. 2016

af

af

Johanne Elvers Madsen

d. 4. feb. 2016

7. bog i serien "Doktor Z". Viggo og Mylle fanger en mystisk og meget sulten fisk i havnen. Hvor kommer den fra og hvordan er den endt i deres havn? For 9-11-årige, der godt kan lide en spændende historie, og højtlæsning fra ca. 6 år.

Viggo og Mylle er blevet vilde med at fiske, og de fisker hver dag i havnen. En dag fanger de en meget mystisk fisk, der spiser alt og vokser meget hurtigt. Dr. Zakarov bygger en ubåd og Viggo, Mylle og Grumpf tager afsted til Dybhavet for at følge fisken hjem, hvor den kommer fra. Men fiskene flygter fra Dybhavet, og der foregår noget mystisk.

Et glædeligt gensyn med vennerne Viggo og Mylle, dr. Zakarov og Grumpf. Kasper Hoff har lavet endnu en god historie, der ligesom de andre bøger i serien, både er sjov og spændende, uden at være alt for uhyggelig. Hver bog har en afsluttet handling, så man behøver ikke læse bøgerne i rækkefølge. Den er let at læse med god afstand mellem bogstaverne, og med Jan Solheims velkendte tegninger i sort-hvid.

Hvis man kan lide Dr. Z kan man nok også lide Gamerz af samme forfatter og tegner, 1éren er De ukendteDoktor Proktors pruttepulver. I Doktor Proktors pruttepulver er der også to børn, der bliver venner med en gal professor, men den er sværere at læse selvHvis man kan lide Dr. Z kan man nok også lide Gamerz af samme forfatter og tegner, 1éren er De ukendte. I er der også to børn, der bliver venner med en gal professor, men den er sværere at læse selv.


Weekendavisen

d. 18. mar. 2016

af

af

Emil Blichfeldt

d. 18. mar. 2016