Bøger / skønlitteratur / roman

Blikæsken


Beskrivelse


Kenly Lowen har et perfekt ægteskab, men gemmer på en frygtelig hemmelighed, der truer både ægteskabet og hele hendes tilværelse.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. juni 2006

af

af

Per Månson

d. 8. juni 2006

Kenly Lowen har haft en barsk barndom, hvor hendes mor tidligt blev dræbt i et trafikuheld, så hun lever en nomadetilværelse med sin alkoholiserede far, der rejser rundt fra job til job. I den lille canadiske flække Athabasca finder hun endelig lidt ro og nogle rigtige venner, først og fremmest den vanskabte og dødeligt syge Tommy. Da hun senere kommer på universitetet i Chicago, møder hun drømmemanden, bliver gift og får en søn og har et lykkeligt ægteskab, men Kenly har en frygtelig hemmelighed, som hun er bange for vil få ægteskabet til at forlise og tilværelsen til at bryde sammen. Det er en meget sentimental historie, der især udmærker sig ved et rigtig godt sprog og gode miljø- og personbeskrivelser, men til gengæld er meget lang og meget detaljeret med en meget spinkel intrige. En trivi i mellemklasen.


litteratursiden.dk

d. 24. juli 2006

af

af

Mette Davidsen

d. 24. juli 2006

Trænger du til et pusterum fra den hårde læsning og de store klassikere, så er "Blikæsken" af Holly Kennedy et godt bud på let underholdning, der er hurtigt læst og hurtigt glemt. Bogen handler om den...


Jyllands-posten

d. 14. juli 2006

af

af

Annelise Vestergaard

d. 14. juli 2006