Bøger / faglitteratur / øvelser

Bliv glad


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Selvhjælpsbog om at blive mere glad. Med redskaber til og øvelser i at få ændret negative tankemønstre og håndtere følelser.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. jan. 2015

af

af

Merete Trap

d. 30. jan. 2015

Trænger du til at blive mere glad? Mangler du redskaber til at få ændret negative tankemønstre og håndtere dine følelser? Så er der hjælp at hente i denne lille, farvestrålende udgivelse. Til brugere af selvhjælpsbøger.

10 kapitler med redskaber og øvelser som bl.a. hjælper med at forstå, hvorfor man er ked af det, ændre negative tankemønstre og sætte opnåelige mål. Kapitlerne har overskrifter som fx "Nedtrykt", "Alt for mange følelser" og "Få dine tanker under kontrol". Bøgerne er baseret på kognitiv adfærdsterapi. Forfatterne er hhv. klinisk psykolog og journalist. Bogen er en del af serien "Bøger der forbedrer din hverdag", som også rummer titlerne Find roSov godtFå selvtillid, Sov godt og Få selvtillid10 kapitler med redskaber og øvelser som bl.a. hjælper med at forstå, hvorfor man er ked af det, ændre negative tankemønstre og sætte opnåelige mål. Kapitlerne har overskrifter som fx "Nedtrykt", "Alt for mange følelser" og "Få dine tanker under kontrol". Bøgerne er baseret på kognitiv adfærdsterapi. Forfatterne er hhv. klinisk psykolog og journalist. Bogen er en del af serien "Bøger der forbedrer din hverdag", som også rummer titlerne Find ro, og Få selvtillid10 kapitler med redskaber og øvelser som bl.a. hjælper med at forstå, hvorfor man er ked af det, ændre negative tankemønstre og sætte opnåelige mål. Kapitlerne har overskrifter som fx "Nedtrykt", "Alt for mange følelser" og "Få dine tanker under kontrol". Bøgerne er baseret på kognitiv adfærdsterapi. Forfatterne er hhv. klinisk psykolog og journalist. Bogen er en del af serien "Bøger der forbedrer din hverdag", som også rummer titlerne Find ro, Sov godt og .

En fin lille, farvestrålende selvhjælpsbog, som på en overskuelig og præcis måde giver hjælp og redskaber til at ændre negative tankemønstre. Bogen er baseret på kognitiv adfærdsterapi, og teknikkerne og øvelserne virker seriøse. Sproget er lettilgængeligt og appellerer til almindelige mennesker.

Der findes forskellige selvhjælpsbøger med fokus på at ændre negative tanker, og blive i bedre humør. At overvinde bekymring og uro 2010, er ligesom herværende bog baseret på kognitiv adfærdsterapi.