Bøger / faglitteratur / idebøger

Bøger du selv kan lave


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Lær at lave dine egne bøger af en blanding af genbrugspapir, hvidt papir, gavepapir og konvolutter. Med eksempler på bøger såsom strikkebog, kogebog, rejsedagbog, slægtsbog eller bryllupsbog.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. sep. 2015

af

af

Rikke Bruun

d. 7. sep. 2015

De to norske strikkeguruer Arne og Carlos er tilbage med en bog om, hvordan du kan lave dine egne bøger, og hvad du kan bruge dem til. Til de kreative, der gerne vil lave sine egne bøger.

I tidligere bøger af Arne og Carlos er deres hjemmelavede inspirationsbøger med på nogle af billederne. I denne bog viser de i 1. del, hvordan man selv kan lave bøger af en blanding af fx genbrugspapir, hvidt papir, gavepapir og konvolutter i et mix. På den måde bliver bogens sider i sig selv en del af inspirationen, og konvolutterne kan bruges til at gemme små sedler eller ting i. I 2. del viser de eksempler på bøger såsom; strikkebog, kogebog, rejsedagbog, slægtsbog eller bryllupsbog. Selvom bogens primære mission er at vise, hvordan man selv kan lave bøger, har de to strikkeguruer også rundt om i bogen lagt en række QR-koder ind, som giver læseren adgang til strikke-, hækle- og broderiopskrifter i pdf-format.

En inspirerende og brugbar bog i vanlig Arne og Carlos stil og udtryk.

Det er en del år siden, der sidst er kommet en bog om det selv at lave bøger; Papir og bølgepapLav dine egne bøgerScrapbooking - til livets højtider, 1997 og Lav dine egne bøger, som dog mere henvender sig til børn. For 10-15 år siden var scrapbooking hot, og i den forbindelse udgav fx Dorthe Blom en række bøger om emnet fx Scrapbooking - til livets højtider, 2006Det er en del år siden, der sidst er kommet en bog om det selv at lave bøger; Papir og bølgepap, 1997 og , som dog mere henvender sig til børn. For 10-15 år siden var scrapbooking hot, og i den forbindelse udgav fx Dorthe Blom en række bøger om emnet fx Scrapbooking - til livets højtider, 2006Det er en del år siden, der sidst er kommet en bog om det selv at lave bøger; Papir og bølgepap, 1997 og Lav dine egne bøger, som dog mere henvender sig til børn. For 10-15 år siden var scrapbooking hot, og i den forbindelse udgav fx Dorthe Blom en række bøger om emnet fx , 2006.


litteratursiden.dk

d. 7. jan. 2016

af

af

Pia Bechmann

d. 7. jan. 2016

Smid aldrig papir ud! Alt kan genbruges til dine helt egne bøger, og når du har læst denne lækre hobbybog, vil det krible i fingrene efter at komme i gang. Flot og indbydende hobbybog smækfuld af insp...