Bøger / faglitteratur

Børn med Aspergers syndrom


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Guide til lærere i grundskolen og andre, der arbejder med børn med Aspergers syndrom. Med konkrete tip og praktiske ideer om hvordan man bedst arbejder med børn med denne udviklingsforstyrrelse, hjælper dem og skaber muligheder for at de kan udvikle sig og lære.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. juli 2008

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 4. juli 2008

Denne meget lettilgængelige bog om undervisning af børn med Aspergers syndrom henvender sig overvejende til lærere og lærerstuderende, men også pædagoger, kontaktpersoner samt andre, som privat eller professionelt omgås unge med Aspergers syndrom, kan have stor glæde af bogen.

Matt Winter underviser i grundskolen på New Zealand og har via sit arbejde mødt mange børn med Aspergers syndrom. Hans mål med denne udgivelse er at opsummere den faglige viden om emnet samt give læseren nogle gode redskaber til arbejdet med børn med Aspergers syndrom. Hvilket lykkes virkelig godt. Bogen præsenterer adfærdsforstyrrelsen på en letforståelig måde, samtidig med at den rummer mange gode ideer til at guide børn med Aspergers syndrom gennem mødet med folkeskolen.

Sammen med denne udgivelse er det oplagt også at læse Teamets arbejde med - børn med særlige behov, 2006 og Lines historie, 2007, som er Lines egen autentiske historie om et liv med Aspergers syndrom.

Meget lettilgængelig fagbog af høj kvalitet, som kort og præcist beskriver kendetegnene ved Aspergers syndrom og giver mange gode redskaber til at guide mennesker med Aspergers syndrom gennem deres skolegang. Det er en bog, som bør læses af alle lærere, som arbejder med Asperger-børn.


Undervisere.dk

Årg. 2, nov. (2008)

af

af

Heidi Friborg Christophersen

Årg. 2, nov. (2008)