Bøger / faglitteratur / erindringer

Catherine M's seksuelle liv


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Kunstkritikeren Catherine Millet fortæller om sit erotiske liv fra den seksuelle debut som 18-årig til sine oplevelser med orgier, gruppesex i Boulogneskoven og celebre sexfester i det franske borgerskab.

Anmeldelser (7)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. okt. 2002

af

af

Jørgen Bartholdy

d. 18. okt. 2002

Chaterine Millets seksuelle erindringer har - både p.g.a. indhold og sprog - vakt betydelig opmærksomhed overalt hvor de er udkommet. Det er da også artige sager den 54-årige franske redaktør og kunsthistoriker disker op med. Gennem mere end tredive år har hun haft sex med hvem som helst, hvor som helst. Hun har deltaget i orgier med mere end hundrede andre, og nogle gange har hun lagt krop til mere end tredive mænd på en aften. Bogen beskriver udskejelserne i mindste detalje, men Millet benytter samtidig lejligheden til at reflektere over sin specielle seksualitet. Bogens styrke er Ms stille insisteren på, at enhver ikke alene har ret til sin egen seksualitet, men også har ret til at tale om den. Især de der deler hendes præference vil kunne hente styrke i hendes frimodighed. Andre vil nok finde CM lidt for selvoptaget i længden. Som seksuel klassiker på linje med O's historie har bogen dog bestemt en fremtid.


litteratursiden.dk

d. 27. dec. 2012

af

af

Frank Sejer Christensen

d. 27. dec. 2012

Cathrine M's seksuelle liv er et seksuelt bombardement, som på tankevækkende vis fejer følelser af vejen og i stedet skaber en refleksion over erotik. Hvornår er en bog erotisk litteratur? Er det nok...


Jyllands-posten

d. 24. okt. 2002

af

af

Anne Chaplin Hansen

d. 24. okt. 2002


Information

d. 24. okt. 2002

af

af

Lilian Munk Rösing

d. 24. okt. 2002


Børsen

d. 23. okt. 2002

af

af

Christa Leve Poulsen

d. 23. okt. 2002


Berlingske tidende

d. 24. okt. 2002

af

af

Per Theil

d. 24. okt. 2002