Bøger / faglitteratur

Dannelse og digital kultur


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Indhold

  • Dannelse i det 21. århundrede / af Hanne Kusk, Bo Persson & Jesper Dam Larsen

  • Tilstedeværelse som begrundelse for indflydelse / Johannes Andersen

  • Dannelse og digitalisering af klasserummet / Michael Paulsen

  • Det digitale og analoge hånd i hånd / Kirsten Dal Wellendorph

  • Sundhed og digitale medier / Line Hansen

  • Digitale fællesskaber på godt og ondt / Signe Hansen


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. jan. 2019

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 25. jan. 2019

Digital dannelse og digital kultur er to vægtige begreber i nutidens samfund. Denne bog præsenterer den nyeste viden på området og dykker ned i problemstillingerne knyttet til vores ageren i den digitale verden. Bogen har relevans for undervisere samt studerende på lærer- og pædagoguddannelsen.

En antologi, hvor forfatternes forskellige faglige baggrunde fører læseren rundt om emnet. Bidragyderne kommer bl.a. ind på områder som: fysiske skader ved brug af digitale medier, demokrati i den digitale verden, digital dannelse, samt sociale medier i relation til sårbare og psykisk udsatte unge.

Antologien kommer godt rundt om emnet og får belyst mange problemstillinger ved vores digitale kultur og dannelse. Bogen klæder sin læser fagligt godt på, til at kunne lære børn og unge, både at forstå problematikkerne ved den digitale verden og at begå sig i den digitale verden.

Hvis man vil vide mere om emnet, vil det være oplagt også at læse titlerne Unges digitale dannelseDigital dannelse og Digital dannelseHvis man vil vide mere om emnet, vil det være oplagt også at læse titlerne Unges digitale dannelse og .Informationer og udgaver