Bøger / faglitteratur / erindringer

Datingkongen


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Iværksætteren Morten Wagner (f. 1972) fortæller om at skabe datingsiden Dating.dk og om sit eget forhold til kvinder, dating og kærlighed.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. sep. 2013

af

af

Henrik H Pedersen

d. 13. sep. 2013

Målgruppen er yngre voksne som kender bøger som Sådan blev jeg Kasi Jesper, 2012, af Jesper Nielsen og Vilje til succes, 2011, af Lars-Christian Brask. Kan også formidles til dem som læser lettere eller mere "kulørte" biografier som fx My reality om reality-kongen Sidney Lee.

Biografien er lavet i et samarbejde mellem datingkongen Morten Wagner og ghostwriter Anders Houmøller Thomsen. Morten Wagner er kendt for sitet og kæresteportalen Dating.dk og i bogen får vi da også at vide at Morten Wagner ikke har holdt sig tilbage, hvad kvinder angår. Tonen og bekendelserne i bogen er i det hele taget meget bramfri, når der fortælles om at date mere end 500 kvinder og et liv på luksusklassen. Bogen giver samtidig indblik i Morten Wagners forskellige business-aktiviteter og karriere som iværksætter og hvor han bl.a. var med i den tidlige it-bølge i 1990'erne. Vi får også en mere privat historie om Morten Wagner som blev mobbet i skolen og fightede tilbage på business-class ligesom "Fede" i Det forsømte forår. Forsiden har et close-up foto af Wagner og den slagkraftig titel Datingkongen hen over billedet og er ellers relevant illustreret.

På nær de 500 damer kan bogen bedst sammenlignes med Vilje til succes, 2011, af Lars-Christian Brask. Bogen her indeholder også denne særlige cocktail af slagkraftig attitude, iværksætter-kultur og et liv på business-class.

Bramfri og underholdende beretning, som vil blive læst af især gruppen af yngre læsere.


Information

d. 7. okt. 2013

af

af

Anders Haahr Rasmussen

d. 7. okt. 2013