Bøger / skønlitteratur til børn / fantasy

De tre tyste - Elaras trøst


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


I en dyster verden med magiske klokker, hirdmænd, skyggekrigere og politiske intriger, fortsætter drengen Sigurd sin søgen efter sin lillesøster Svanhild. På rejsen ledsages han af et broget følge, der trues af indre intriger og ydre fjender.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. okt. 2017

af

af

Morten Halskov Jensen

d. 30. okt. 2017

Med et broget følge fortsætter drengen Sigurd sin søgen efter sin lillesøster Svanhild. Rejsen fører ind i skoven, hvor mørke kræfter truer både klokkemagere, mennesker og skyggefolk. En episk fantasyroman for børn i alderen 10-14 år.

Andet bind i fantasytrilogien "De tre Tyste". Sammen med klokkemageren Myrhat og den stumme pige Grå, drager drengen Sigurd ud fra Jærvsborg for at fortsætte sin søgen efter sin lillesøster Svanhild. Med i følget er også akolutten Kjartan, krigerne Styrbjørn og Stærkodder, samt hirdsmændene Rollaug og Ottar. Meget tyder på at skyggefolket og deres konge Moretus holder Svanhild fanget i deres rige under Skyggehøjen. Selv om rejsen i sig selv er fuld af ydre farer, så bliver det snart klart for Sigurd at nogen af hans rejsekammerater vil ham til livs. Spørgsmålet er også hvad der er på færde af ondskab i skoven, som kan true både mennesker, klokkemagere og skyggefolk?.

Anden del af den episke fantasyfortællingen fortsætter i samme fortryllende stil. Stadig med et godt greb om sproget, og med dialoger og personskildringer fulde af dybde. Spændingen stiger i takt med at plottet foldes ud, og du suges ind i en sælsom og dyster verden fuld af intriger, mistro og magiske klokker. For at få mest ud af handlingen skal du starte med trilogiens første bind.

Første bind i trilogien hedder De tre tyste - beskytterenCirkelørkenens hemmelighed. En anden fantasyroman med rejsen som tema kunne være Cirkelørkenens hemmelighedFørste bind i trilogien hedder De tre tyste - beskytteren. En anden fantasyroman med rejsen som tema kunne være .


litteratursiden.dk

d. 22. jan. 2018

af

af

Pia Bechmann

d. 22. jan. 2018

Ufattelig gennemført og velskrevet fantasyserie, der vil gå klokkeklart ind hos alle, der elsker en magisk og helstøbt fortælling. I et vikingeinspireret univers bliver Sigurds søster på dramatisk vi...


Himmelskibet

Nr. 54 (2018)

af

af

Helle Perrier

Nr. 54 (2018)