Bøger / skønlitteratur / spænding

Den sidste vilje


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Spændingsroman. Lægen Anna storm bliver kaldt ud til et plejehjem, hvor der er påfaldende mange dødsfald blandt de ældre. Samtidig arver Anna efter sin gamle tante, hvor også præsten arver. Anna bliver noget forarget og begynder at grave lidt i sagen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. aug. 2012

af

af

Stine Grabas

d. 24. aug. 2012

Bogen her bør karakteriseres som lægeroman og finder nok sine læsere blandt kvinder, der holder af disse tilsat lidt lidenskab og spænding. Personligt mener jeg, at forsiden er misvisende. Den forestiller en blodig fyldepen, som er en krimi værdig og der står endda krimi, men jeg ville blive slemt skuffet, hvis jeg tog denne bog med hjem på den præmis. Dog flot og dragende.

Lægen Anna Storm mødte vi i Manniches tidligere bøger Skrøbelige hjerter og Det stille barn. Alle kan læses selvstændigt. Anna bliver kaldt ud som vagtlæge gentagne gange til et plejehjem, hvor der sker påfaldende mange dødsfald og hun mistænker de ansattes dårlige pleje af de ældre. Annas travle hverdag bliver præget af, at hun skal arve sin gamle tante, som efterlader hende 1,8 mio. kr. Forargelsen bliver dog stor, da arven også tilgår præsten og hun går i gang med at undersøge om det overhovedet er lovligt. Håndværkersex, sexchikane, komplicerede forhold, lægegerningen og spænding på de sidste 17 sider udgør ingredienserne i denne bog, som sprogligt er en rigtig trivi værdig.

Danielle Steel er meget nærliggende at sammenligne med, da romanen lægger sig tæt op ad lægeromaner. Betegnelsen krimi vil være at overvurdere de sidste 17 siders spænding, der reelt er i bogen.

Tredje letlæste trivibog om lægen Anna Storm, der kan læses selvstændigt. Henvender sig til læsere af lægeromaner, der er tilsat lidt spænding.