Bøger / faglitteratur / mønstre

Den store bog om tunesisk hækling


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Trin-for-trin-guides, med angivelse af sværhedsgrad, på 30 designs inden for bolig, beklædning og accessories.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. sep. 2016

af

af

Henriette Elkjær Smedebøl

d. 28. sep. 2016

Omfattende bog med mange projekter i tunesisk hækling. Håndarbejde er trendy og den er for kvinder i alle aldre.

Omfattende bog med 30 opskrifter på boligtilbehør, tøj og accessories. Du kan lave bluser, hårbånd, tasker, puder, klude og meget mere. Sværhedsgraden er markeret med 1 til 3 stjerner. Den midterste 1/3 af bogen er dedikeret til en trin-for-trin-guide til tunesisk hækling. Herefter et mønsterbibliotek med opskrift på 32 forskellige mønstre man selv kan eksperimentere med, og til slut en materialeoversigt og liste over forkortelser. Bogen er hardback og indeholder både indholdsfortegnelse og register. Forfatteren har i 2015 udgivet Tunesisk hækling.

Lækker bog i blide efterårsfarver. Nybegynderne kan starte med adskillige 1-stjernede opskrifter og hente hjælp i trin-for-trin-guiden. De øvede har også mange opskrifter at tage af og kan herefter eksperimentere med mønsterbibliotekets indhold. Bogen har en flot forside og appellere bredt.

Udover forfatterens egen bog findes fx Fin & farverig - tunesisk hæklingTøj & tilbehør i tunesisk hæklingStort & småt i tunesisk hækling. Sys Fredens har for nylig udgivet Tøj & tilbehør i tunesisk hækling og Stort & småt i tunesisk hæklingUdover forfatterens egen bog findes fx Fin & farverig - tunesisk hækling. Sys Fredens har for nylig udgivet og Stort & småt i tunesisk hæklingUdover forfatterens egen bog findes fx Fin & farverig - tunesisk hækling. Sys Fredens har for nylig udgivet Tøj & tilbehør i tunesisk hækling og .