Bøger / faglitteratur til børn

Den store flettebog


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


75 flettede frisurer beskrives i ord og billeder. Frisurerne er fordelt på 3 niveauer, og er både til hverdag og fest.

Indhold

Grundteknikker ; Hverdagsfletninger ; Ekstra holdbare fletninger ; Børnefrisurer ; Fest- og højtidsfrisurer ; Forårsfrisurer ; Romantiske frisurer ; Bryllup ; Far fletter


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. apr. 2015

af

af

Rikke Bruun

d. 28. apr. 2015

Så er der godt nyt til alle dem, der gerne vil have ny inspiration til at lave flotte frisurer med fletninger nærmest uanset alder og erfaring.

Bogens norske forfatter er vild med fletninger, og siden hun startede med at vise sine kreationer frem på Instagram, har hun fået over 100.000 følgere. I bogen har hun samlet 75 kreationer, som er fordelt på 3 niveauer, så selv nybegyndere kan være med. Hver kreation har 2 sider, hvor processen beskrives i både ord og billeder, og der er tidsangivelser, som naturligvis kun er vejledende. De mange kreationer er både til hverdag og fest, og de er fordelt på 9 kapitler såsom grundteknikker, hverdagsfletninger, børnefrisurer, fest- og højtidsfrisurer og far fletter.

En rigtig fin og inspirerende bog til børn, unge, voksne, nybegyndere og mere erfarne - her er noget for alle.

I 2014 udkom FletningerFletninger, knolde og snoninger!, der for de to unge danske forfattere også startede på instagram. Siden er udkommet , knolde og snoninger!, 2015, som har et bredere udsnit af frisurer til langt hårI 2014 udkom Fletninger, der for de to unge danske forfattere også startede på instagram. Siden er udkommet , 2015, som har et bredere udsnit af frisurer til langt hår.