Bøger / faglitteratur / erindringer

Det er genialt, det der : de største kampe, stadioner og stjerner


Beskrivelse


De ikoniske fodboldkommentatorer Svend Gehrs, Flemming Toft og Carsten Werge gengiver deres største oplevelser med fodbold gennem en tilsammen mere end fem årtier lang periode.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. maj 2020

af

af

Carsten Güllich-Nørby

d. 26. maj 2020

Et pletskud til især lidt ældre fodboldinteresserede læsere, som sammen med de ikoniske fodboldkommentatorer Svend Gehrs, Flemming Toft og Carsten Werge tager på et nostalgisk trip til minderige kampe, til stadioner og møder med fodboldstjerner.

Bogen er i fem afsnit med overskrifterne: "Sådan begyndte det", "Min største kamp", "Mødet med stjernerne", "Med til slutrunderne" og "De bedste stadioner". Under hvert afsnit skriver de tre hvert et kapitel, hvor nestoren Svend Gehrs med sine 80 år skriver, før henholdsvis Flemming Toft, som er rundet 71 år og Carsten Werge, som junior på 61 år. Svend Gehrs fortæller om, hvordan karrieren startede under overskriften "Det må du ordne!" Her fortæller han fx om sit store forbillede sportskommentator- legenden Gunner "Nu" Hansen (1905-1993). Flemming Toft fortæller under overskriften "Det bliver stort det der" om møder med fodboldstjerner som Michael Laudrup, Maradona og Cantona. "Heldigvis regnede det den dag" er overskriften på Carsten Werges fortælling om de bedste stadioner, han har besøgt bl.a. Anfield (Liverpool FC) og Highbury (Tottenham Hotspur FC).

Medrivende, velskrevet og underholdende fodboldhistorik med tre kommentatorer, som kender fodboldspillet bedre end de fleste, og som forstår at formidle, så du næsten kan dufte grønsværen.

Andre fodboldbøger er fx Bold i blodetHutlihut, hvor Werge er medforfatter eller Hutlihut om Flemming Tofts karriereAndre fodboldbøger er fx Bold i blodet, hvor Werge er medforfatter eller om Flemming Tofts karriere.


Politiken

d. 26. juni 2020

af

af

Erik Jensen (f. 1960)

d. 26. juni 2020


Berlingske tidende

d. 26. juni 2020

af

af

Jakob Genz

d. 26. juni 2020


Weekendavisen

d. 19. juni 2020

af

af

Asker Hedegaard Boye

d. 19. juni 2020