Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Det store flip


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Tvillingerne Olivia (menneske) og Ivy (vampyr) er startet i highschool. Mens Ivy bliver behandlet som en goth-stjerne, iværksætter Olivia en snedig plan for at føre goth-dronningen Amelia og skaterdrengen Finn sammen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. juli 2015

af

af

Maria Sjøblom

d. 27. juli 2015

Serien "Min søster, vampyren" om tvillingerne Ivy, som er vampyr, og mennesket Olivia er nu nået til 14. bind. Fans af den underholdende serie kan læse videre om søstrenes genvordigheder i high school her. For 10-13-årige.

Ivy er skolens mest populære pige, da hele skolen tror at hun er goth og ikke ved at hun er vampyr. De almindelige piger kaldes "kaniner" og er bange for Ivy. Tvillingesøsteren Olivia er nok filmstjerne, men på denne high school er glitter og pink bestemt ikke velset. Ivy vil gerne bare være i fred og Olivia iværksætter en snedig plan, der skal opløse klikerne på skolen og gøre det muligt for goth-dronningen Amelia og skater-drengen Finn at finde sammen.

Hovedpersonerne er blevet ældre og vampyrtemaet fylder ikke meget. Her er letbenet underholdning, masser af dialog og lette løsninger på klikedannelsen, som ikke lever op til andre pigebøger om emnet. Fans af serien vil dog være helt tilfredse. Seriens forside er genkendelig, men søstrene fremstilles ældre og smartere end på forsiderne af de tidligere bind. På forsiden loves der flere bind i serien.

Selvom vampyrtemaet ikke fylder meget kan den sammenlignes med Monster HighVampyrsøstrene - en lækker veninde og Vampyrsøstrene - en lækker venindeSelvom vampyrtemaet ikke fylder meget kan den sammenlignes med Monster High og .