Bøger / faglitteratur

Det vi ved om diagnoser og læring


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. maj 2017

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 9. maj 2017

I serien "Det ved vi om", kommer her en udgivelse om diagnoser og læring. Bogen, der er skrevet målrettet både dagtilbud og skole, præsenterer den nyeste, forskningsbaserede viden om området med fokus på praksis.

Bogen fokuserer på forholdet mellem psykiatriske diagnoser og læring i dagtilbud og skole. Med udgangspunkt i eksisterende forskning gives inspiration til undervisningspraksis og planlægning af undervisning samt diskuteres diagnosernes betydning for selve undervisningen.

Noget af det gode ved bøgerne i denne serie er, at de er skrevet så kortfattet og konkret, så alle kan overskue at få dem læst og derved tilegnet sig forskningsbaseret, aktuel og brugbar viden. Også alt for travle lærere og pædagoger. Det gælder også for denne udgivelse om et emne, som alle pædagogiske aktører er i berøring med flere gange dagligt.

Der findes mange muligheder for supplerende læsning både i den samme forlagsserie eller i mere omfattende udgivelser som forfatterens egen Skolen og de udfordrende eleverInklusion så det batterSynlig læring og læringens anatomi eller titlerne Inklusion så det batter og Synlig læring og læringens anatomiDer findes mange muligheder for supplerende læsning både i den samme forlagsserie eller i mere omfattende udgivelser som forfatterens egen Skolen og de udfordrende elever eller titlerne og Synlig læring og læringens anatomiDer findes mange muligheder for supplerende læsning både i den samme forlagsserie eller i mere omfattende udgivelser som forfatterens egen Skolen og de udfordrende elever eller titlerne Inklusion så det batter og .