Bøger / faglitteratur / opskrifter

Dit sunde liv


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Om at leve sundt i hverdagen, med opskrifter, kostplaner og træningsprogrammer med øvelser, der kan laves på stuegulvet.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. juni 2014

af

af

Jette Landberg

d. 12. juni 2014

Allround bog om sund levevis for kvinder fra 20-50+, der fx læser "I form" og "Alt for damerne". Her er både vejledning i fysisk træning, sund kost og lidt om søvn og stresshåndtering formidlet på en populær måde gennem en blanding af Christianes personlige erfaringer og Annes viden.

Christiane er tv-vært, skuespiller og forfatter til Christianes Beautybog. Efter en slem hjernerystelse lykkedes det for hende at komme igang med motion og sund kost igen takket være veninden Anne, der er fitness-ekspert og laver bikini-bootcamp programmer. Den personlige fortælling følges af letforståelig teori og en guide til sunde kulhydrater, fedstoffer og proteiner, tips til køkkenskabet, en række enkle træningsprogrammer og forskellige kostplaner, afhængig af om man ønsker langsom forandring eller har 7 dage til en flad mave. Vi får også en lang række opskrifter bl.a. med sundere sødt.

Let tilgængelig og ikke fanatisk sundhedsbog, som kommer rundt om mange ting, som man kan plukke af efter behov. Mange af rådene kan findes på anden vis, men her er de samlede.

Opskrifterne er i stil med stenalderkostbøger, idet fx kornprodukter er udeladt. Rejsen til sundhed, også skrevet af et kvindeligt makkerpar, har opskrifter men med mere vægt på de steder fx Indien, som veninderne besøger, og mindre vægt på motion og diverse planer.