Bøger / skønlitteratur / krimi

En særlig form for ondskab


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Krimi. Den 32-årige politikommisær Amy Hunter skal opklare mordet på en ung kvinde, der blev fundet af præsten i en lille kirke i Tidewater. Hun kæmper med at få samarbejdet med de lokale betjente til at fungere, men præsten er en god allieret og sammen finder de ud af, at den myrdede kvinde kun er en lille brik i en større sag.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. okt. 2017

af

af

Maria Björnsdóttir

d. 24. okt. 2017

En kvinde findes myrdet i en kirke i en lille amerikansk by. Præsten og den ledende efterforsker, en yngre kvinde, forsøger at opklare sagen, der trækker tråde til et større forbrydernetværk. Til den klassiske krimilæser.

Politikommisær Amy Hunter skal lede efterforskningen af mordet på en ukendt kvinde, der blev fundet dræbt og lemlæstet i en kirke i den lille by Tidewater. Liget blev fundet af den lokale præst, der involverer sig i efterforskningen. Amy Hunter må kæmpe med det lokale politis modarbejdning af hendes autoritet, sideløbende med opklaringen, der viser sig at være en del af et større komplot. Langsomt rulles sagen op ved klassisk og dygtigt politiarbejde.

Miljø og personer virker autentiske og troværdige. Sagen er kompliceret, men handlingen skrider effektivt fremad og det er ikke svært at følge med i historien. Der er et overskueligt antal af personer i bogen og historien fortælles uden den store uhygge eller udpenslet vold.

Kan sammenlignes med Ann Cleaves serie fra Shetlandsøerne med Jimmy Perez i hovedrollen fx Sort som ravnenGranitgravenBornholmerdybet. Man er godt underholdt, men det bliver aldrig rigtig slemt. Pernille Boelskovs krimier Granitgraven og Bornholmerdybet har også en præst i hovedrollenKan sammenlignes med Ann Cleaves serie fra Shetlandsøerne med Jimmy Perez i hovedrollen fx Sort som ravnen. Man er godt underholdt, men det bliver aldrig rigtig slemt. Pernille Boelskovs krimier og Bornholmerdybet har også en præst i hovedrollenKan sammenlignes med Ann Cleaves serie fra Shetlandsøerne med Jimmy Perez i hovedrollen fx Sort som ravnen. Man er godt underholdt, men det bliver aldrig rigtig slemt. Pernille Boelskovs krimier Granitgraven og har også en præst i hovedrollen.


litteratursiden.dk

d. 3. jan. 2018

af

af

Hanne Guldhammer Møller

d. 3. jan. 2018

Amerikansk krimi for dig der kan li’ dem helt straight . Ikke noget nymodens hurlumhej, men good old fashioned detective work. Første bind i en ny krimiserie om præsten Luke Bowers og politikommiss...


Litteratursiden.dk [online]

d. 3. jan. 2018

af

af

Hanne Guldhammer Møller

d. 3. jan. 2018