Bøger / faglitteratur / erindringer

Er der en voksen til stede?


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Samtalebog med Iben Hjejle og Signe Lindkvist om livet, døden og alt derimellem. Bl.a. om alt det, der følger med af ansvar, men også glæder og frihed, ved at blive voksen.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. juni 2020

af

af

Louise Urban Andersen

d. 22. juni 2020

Samtalebog med Iben Hjejle og Signe Lindkvist om livet, døden og alt derimellem. Primært for kvinder, der vil kunne genkende sig selv i de kendte damers dialog.

Makkerparret fra podcasten Sitter taler om, hvordan livet starter skævt, når man mister sin mor i en ung alder. Hvordan man går i stykker og skal lære at samle sig selv op for derefter at acceptere, at livet skal leves, selvom det kommer til at forme sig anderledes, end man havde regnet med. Det er også samtaler om at leve i skilsmissefamilier, fotokopiering af numser og at sende breve til sine afdøde forældre.

En dejlig, livsbekræftende samtalebog, der er meget bedre, end omslaget giver udtryk for. Den er fortællingen om alt det, der følger med af ansvar, men også glæder og frihed, ved at blive voksen. Læseren overbevises om, at det er okay, at man ikke er perfekt. Hjejle og Lindkvist formår at få både tårer og latter frem mange gange i løbet af bogen, og der er en dejlig balance mellem det sjove og sentimentale.

Tankerne ledes hen på Michael Laudrups tænder.


Litteratursiden.dk [online]

d. 27. juli 2020

af

af

Vicki Kragh Pedersen

d. 27. juli 2020


litteratursiden.dk

d. 27. juli 2020

af

af

Vicki Kragh Pedersen

d. 27. juli 2020

Veloplagt samtalebog med veninderne Iben Hjejle og Signe Lindkvist giver læseren gode råd. Ellers er der altid opskriten på porrer og ost. Signe Lindkvist og Iben Hjejle har siden efteråret 2018 budt ...


Berlingske tidende

d. 22. juli 2020

af

af

Eva Agnete Selsing

d. 22. juli 2020