Bøger / faglitteratur

Erotikkens skjulte dimensioner : om kærlighed, spiritualitet & sex


Beskrivelse


Om transcendent sex, hvor almindelige mennesker uden nogen forudgående optræning eller vejledning kommer i kontakt med stærke spirituelle dimensioner, når de dyrker sex.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. sep. 2014

af

af

Christine Christensen

d. 29. sep. 2014

Kan sex ændre vores bevidsthedstilstand og få os i kontakt med et højere transcendentalt niveau? Udviklingspsykolog og forsker i bevidsthedsformer Jenny Wade beskriver sine forskningsbaserede teorier om transcendent sex for behandlere og fagfolk, men spirituelt interesserede kan også læse med.

Dette er ikke en seksualvejledning eller en bog om seksualitet i gængs forstand. Bogen handler om at helt almindelige mennesker uden nogen forudgående optræning eller vejledning kan komme i kontakt med stærke spirituelle dimensioner, når de dyrker sex. Oplevelser, der er så skelsættende, at (sexual-)livet aldrig bliver det samme igen og at deres fundament og virkelighed ændres radikalt. Baseret på interviews med 91 meget forskellige mennesker, der alle har haft en ændret bevidsthedstilstand i forbindelse med seksuelle aktiviteter. Bagerst forskningsundersøgelsens empiri og en omfattende note- og litteraturliste.

En videnskabelig tilgang til emnet, der med sine udførlige, men også lidt omstændige forklaringer og fortolkninger vil tiltale fagfolk og særligt interesserede, der ikke lader sig afskrække af det teoretiske fundament.

TantraSpirituel sex handler ikke kun om tantrasex, men lige så meget om spirituel fordybelse og selvudvikling. Spirituel sex indeholder mere direkte seksualvejledningTantra handler ikke kun om tantrasex, men lige så meget om spirituel fordybelse og selvudvikling. indeholder mere direkte seksualvejledning.