Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Et spring i tiden


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Science fiction. Megs far er forsvundet, men hun er overbevist om, at han er ok. Meg, lillebroren og vennen Calvin hvirvles ind i en farefuld rejse gennem tid og dimensioner. Kan de redde ham, før det er for sent?

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. feb. 2018

af

af

Line Dalbro Schaumann

d. 15. feb. 2018

Megs far har været væk længe, men hun er overbevist om, at han er ok - kan Meg og lillebroren redde ham, før det er for sent? Roman fra 9 år og op.

Meg Murray har problemer - både hjemme og i skolen. Hjemme er hendes far forsvundet, og hun er ved at miste håbet om, at han kommer hjem igen. I skolen kan hun ikke koncentrere sig og kommer konstant i problemer. En aften fortæller Megs lillebror, Charles Wallace, at han har mødt en mystisk dame i skoven, og snart hvirvles både Meg, Charles og deres nye ven Calvin, der ligesom Charles kan mærke og sanse ting, normale mennesker ikke burde, ind i en farefuld rejse gennem tid og dimensioner for at redde Megs far, før det er for sent. Megs far bliver tilbageholdt af et magtfuldt og skræmmende væsen, der vil overtage verden - både vores og alle andres! Kan børnene mon nå det i tide?.

Spændende og medrivende science fiction historie for unge læsere. Der er masser af action, drama og hjernevridende mysterier, der skal løses. Historien er skrevet i et nemt forståeligt sprog, så selvom der er en del videnskab i historien, kan man godt være med.

Af andre bøger for samme alder kan nævnes "Det magiske hus i træet"-serien, fx Merlins diamantDe ualmindelige - den bøjede møntSpektrum - ursiderne, der også handler om tidsrejser, og De ualmindelige - den bøjede mønt, der er fantasy. Spektrum - Ursiderne er for de lidt ældre science fictions fansAf andre bøger for samme alder kan nævnes "Det magiske hus i træet"-serien, fx Merlins diamant, der også handler om tidsrejser, og , der er fantasy. Spektrum - Ursiderne er for de lidt ældre science fictions fansAf andre bøger for samme alder kan nævnes "Det magiske hus i træet"-serien, fx Merlins diamant, der også handler om tidsrejser, og De ualmindelige - den bøjede mønt, der er fantasy. Spektrum - Ursiderne er for de lidt ældre science fictions fans.


litteratursiden.dk

d. 19. juni 2019

af

af

Jette Holmgaard Greibe

d. 19. juni 2019

Bogen udkom første gang i 1962. Nu mere end 50 år senere er den filmatiseret hele to gange. Det er en rigtig spændende historie om at rejse gennem tid og rum, som samtidig er uhyggelig, men på ingen m...


Proxima

Nr. 104 (2019)

af

af

Thomas Winther (f. 1976-10-31)

Nr. 104 (2019)