Bøger / faglitteratur / vejledninger

Få din bog ud!


Beskrivelse


Processen med at udgive en bog følges hele vejen fra ide til research, skrivning, forlag, redigering og udgivelse - også hvis man selv vil gøre det hele.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. feb. 2011

af

af

Carsten Güllich-Nørby

d. 15. feb. 2011

Inspiration for alle med en større eller mindre forfatter i maven. Kan bruges som en guide til ide-udvikling, og omhandler også så umiddelbart mere kedelige ting som økonomi, distribution og markedsføring.

Bogens forfatter er bl.a. forfatter, ghostwriter og såkaldt bogcoach, hvor hun hjælper andre med opfyldelsen af forfatterdrømme. Hun har fx også skrevet Freelancer fra 2009. Hendes nye bog er ikke mindre velskrevet. Den virker umiddelbart praktisk anvendelig som egentlig guide, og som inspirerende læsning. Et introducerende afsnit om forfatterdrømme, arbejdsmetoder og ide-udvikling følges af vigtige emner for enhver seriøs forfatterspire. Emnerne er struktur, skrivning, ghostwriting, forlag, selvudgivelse, økonomi, distribution, markedsføring og ikke mindst vigtigt den nødvendige "kritiske sans". Et givende input er bogens interessante inspirerende interviews med succesrige forfattere. Her interviewes Peter Øvig Knudsen under overskriften: "At grave noget frem, som ingen andre ved", Kirsten Jacobsen: "At finde den rigtige mand", Tom Buk-Swienty: "At bringe de døde til live" og endelig Thomas Larsen: "Med afsæt i hverdagen". Sjove illustrationer af Boris Boll-Johansen.

En anden ny bog er Fra idé til bestseller, 2010, af Rikke Moos. Nærværende bog har styrke i de interessante interviews.

Rigtig fornuftig bog om at gøre forfatterdrømme til virkelighed, der sagtens kan bruges på de fleste biblioteker.