Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Faldne engle


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Da en MI5 mission går helt galt, har James Adams brug for alle sine evner for at komme levende ud af Rusland. I mellemtiden er hans søster Lauren på hendes første solo mission, hvor hun skal afsløre en brutal organisation der handler med mennesker.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. sep. 2009

af

af

Martin W Hansen

d. 30. sep. 2009

Bogen er en del af den spændende spionserie Cherub Mission, der mest henvender sig til drengene fra ca. 11 år og opefter der har læst de foregående bind.

Dette er seriens syvende bind. Denne gang er James blevet sendt på en mission i Rusland, der er tæt på at blive hans sidste. Samtidigt sendes hans søster Lauren på sin første solomission, og den udvikler sig også meget anderledes end hun først tror. Endnu en gang er der masser af fart på fra første side. Jeg synes stadig det er en serie man "sluger", og det er efter min mening flot, når man tænker på, hvor langt fremme i serien vi er nu. Den er stadig "frisk" og ide-rig. Der fokuseres endnu en gang på, at handlingen foregår i den virkelige verden, og på denne måde lægger serien afstand til mange af de andre agentserier på vore hylder. Det er en god serie, med et letlæseligt sprog, der virker som om den har meget mere at byde på endnu. Forsiden er indbydende og endnu en gang lavet af Emil Landgreen, som børnene kender fra de flotte forsider til Josefine Ottesens serie om Den skjulte nøgle.

Anthony Horowitz' serie om Alex Rider har samme målgruppe, men Cherub Mission-serien fremstår mere troværdig og realistisk, og det gør, efter min mening, dens beskrivelser af agent-miljøet meget mere spændende.

Det er stadig en super god agent-serie, som man bare flyver igennem, og ønsker mere af, når sidste side er vendt.