Bøger / skønlitteratur / roman

Fanget af dig


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Det er blevet hverdag i forholdet mellem Gideon og Eva. Kan forholdet overleve misforståelser, usikkerheder og hverdagens pres?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. jan. 2015

af

af

Tina Schmidt

d. 5. jan. 2015

Fjerde bind i den højerotiske serie "En Crossfire-roman" serie om Eva og Gideon. For unge og voksne læsere af erotisk litteratur. Appellerer hovedsagligt til kvinder.

Bind fire fortsætter hvor bind tre, Bundet til dig, slap. Eva og Gideon tumler med at få parforholdet til at fungere oven på afsløringer og dramatiske hændelser i de forrige bind, herunder misbrug og usikkerheder omkring forholdet. Bogen handler om presset på forholdet, både indefra; begge involverede parters usikkerheder omkring at stole på kærligheden, men samtidig presses forholdet også udefra af ekskærester og fjender, der prøver at splitte dem ad.

I sig selv er der ikke megen handling, eller nyt under solen i det hele taget, i denne fjerde og næstsidste del af serien. På den ene side er bogen derfor ikke noget som selvstændigt værk, men den er dog på den anden side et must for fans af serien som hele og skal læses som sådan; en mellemdel af en serie.

Resten af Sylvia Days serie skal læses for at kunne følge narrativet i bogen. Bogen ligger genremæssigt inden for "den ny-erotiske bølge" og de fleste bøger inden for samme genre kan derfor anbefales til viderelæsning. Det være sig fx Sylvia Days andre bøger, Maya Banks og E.L. James.