Bøger / faglitteratur

Feedback


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Om nødvendigheden af og kunsten at give såvel positiv som konstruktiv negativ feedback.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 31. aug. 2017

af

af

Jytte Bræmer

d. 31. aug. 2017

Lille pamflet om nødvendigheden af og kunsten at give såvel positiv som konstruktiv negativ feedback. For både medarbejdere og ledere i en virksomhed.

Alle har behov for anerkendelse, at blive set og få feedback på adfærd og konkrete arbejdsopgaver. Det er nødvendigt for såvel personlig som organisatorisk udvikling. Men hvordan giver man feedback på en etisk og konstruktiv måde, så det ikke bliver enten tom ros eller ufrugtbar kritik. Det kræver forberedelse, man skal gøre sig formålet klart og være bevidst om sit kropssprog. Timingen skal være god, og der skal helst være fremadrettede handlingsmuligheder indbygget. Der er også gode anvisninger til at modtage både positiv og negativ feedback. Temaet behandles hele vejen igennem set i en arbejdsrelation.

Bogen er yderst kortfattet med enkle gode råd, og pointerne opsummeres undervejs i korte "dotter". Fin lille summarisk bog om emnet, omend den ikke kommer dybt ned i stoffet.

Feedback gentænktFeedback - et kraftfuldt ledelsesværktøj! og Feedback - et kraftfuldt ledelsesværktøj! er titler af nyere dato, der kommer mere og bedre rundt om emnetFeedback gentænkt og er titler af nyere dato, der kommer mere og bedre rundt om emnet.