Bøger / faglitteratur / øvelser

Find ro


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Om at finde ro i sig selv og undgå på stress, bekymringer, ængstelse og automattanker. Med redskaber og øvelser til at bevidstgøre en om egne tanker og handlinger.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. jan. 2015

af

af

Grethe Lorentzen

d. 30. jan. 2015

Selvhjælpsbog med tanke- og skriveøvelser til de stressede og ængstelige, som ønsker at finde ro i sig selv.

Hibbard er klinisk psykolog og Usmar er journalist med egen klumme. Bogen indgår i en ny serie "Bøger der forbedrer din hverdag", hvor der er fire titler på vej. Forfatterne beskriver, med basis i kognitiv adfærdsterapi, stresssymptomer og -reaktioner, bekymringer, ængstelse, overspringshandlinger og automattanker, og illustrerer sammenhængen mellem tanker, følelser, krop og adfærd som mindmap. Læseren opfordres til at lave sit eget mindmap over en speciel begivenhed, og at udføre skriveøvelser.

Bogen har særligt fokus på stress, bekymringer, ængstelse og automattanker, og redskaberne og øvelserne, hvoraf de fleste er refleksions- og skriveøvelser sigter mod at bevidstgøre læseren om egne tanker og handlinger. Bogen er seriøs, og velegnet for dem, der vil sætte tid af til at følge øvelserne. Bogen kan dog også læses som god inspiration til overvejelse uden at lave øvelserne.

Det handler om balanceAt overvinde bekymring og uro er en guide til stress-håndtering gennem øvet selvtillid og -værd. At overvinde bekymring og uro er som denne baseret på kognitiv adfærdsterapi, og fordrer som denne seriøs motivation af læseren. Rækken med titelbegyndelsen "At overvinde..." kan anvendes af målgruppenDet handler om balance er en guide til stress-håndtering gennem øvet selvtillid og -værd. er som denne baseret på kognitiv adfærdsterapi, og fordrer som denne seriøs motivation af læseren. Rækken med titelbegyndelsen "At overvinde..." kan anvendes af målgruppen.