Bøger / faglitteratur

Forventningsbaseret klasseledelse


Beskrivelse


Indføring i metoden forventningsbaseret klasseledelse, der sætter fokus på hvordan man som lærer kan arbejde med tydelige og konkrete forventninger til eleverne og sig selv som lærer og underviser.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. nov. 2014

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 10. nov. 2014

Forventningsbaseret klasseledelse er en metode, der hjælper lærere med deres klasseledelse via tydelige og konkrete forventninger til eleverne samt til underviseren.

Bogens forfattere er begge undervisere og har sammen udviklet metoden i forbindelse med udviklingsforløb om adfærdsledelse i praksis. Bogen udspringer af disse forløb og giver en indføring i, hvordan man som lærer kan lede klasser og arbejde konstruktivt med elevernes adfærd i undervisningen.

Det er en meget overkommelig og velstruktureret bog at læse og den giver mange konkrete, pædagogiske værktøjer til klasseledelse for både erfarne og nyuddannede lærere. Eksemplerne er praksisnære og med grobund i den verden, mange lærere står i, hvilket gør det let for læseren at relatere til værktøjerne og overføre dem til egen undervisningspraksis.

Bogen vil kunne læses i samspil med titler som Det ved vi om læreren som leder af klasser og undervisningsforløbKlasseledelse i praksis og Klasseledelse i praksis samt andre udgivelser om klasseledelseBogen vil kunne læses i samspil med titler som Det ved vi om læreren som leder af klasser og undervisningsforløb og samt andre udgivelser om klasseledelse.


Fagbladet folkeskolen [online]

d. 8. jan. 2015

af

af

Karen Marie Beklar

d. 8. jan. 2015