Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Gæstebud


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


7 strikkeopskrifter og 8 madopskrifter der kan bruges både til hverdag og fest.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. nov. 2017

af

af

Dorthe Marlene Jørgensen

d. 24. nov. 2017

8 lækre madopskrifter af Anne Styrbech og 7 strikkeopskrifter på trøjer af Annette Danielsen. Til de strikke- og madglade.

Bogen indledes med et forord af de to forfattere. Dernæst følger to indholdsfortegnelser: en over strikkeopskrifterne og en over madopskrifterne. Derefter følger opskrifterne, som er blandet gennem bogen. Der eksempelvis trøjer, korte og lange cardigans. Til hver strikkeopskrift er der en tegning af modellen og dens strikkeretning, samt diagrammer hvor det er nødvendigt. Af madopskrifter kan blandt andet nævnes "Kødboller i cremet tomatsauce" og "Blondiekage med saltmandler og citrussalat". Bogen rundes af med et afsnit om strikkeprøver og forkortelser anvendt i strikkeopskrifterne.

En fin lille bog, der vækker ens appetit på flere områder. Opskrifterne, både strik og mad, er overskuelige og forståelige. Strikkeopskrifterne er for erfarne strikkere. Madopskrifterne kan de fleste være med på. Bogen har et lækkert layout og flotte billeder, der akkompagnerer alle opskrifterne.

Forfatterne har tidligere52217989 udgivet Mormors kolonihavehusVinterdage og Vinterdage, der ligeledes indeholder både strikke- og madopskrifterForfatterne har tidligere52217989 udgivet Mormors kolonihavehus og , der ligeledes indeholder både strikke- og madopskrifter.