Bøger / skønlitteratur / spænding

Geniets hemmelighed


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Mens Michelle Maxwell er på hospitalet efter et selvmordsforsøg har makkeren, Sean King, en tilsyneladende enkel sag, der dog afdækker en hemmelig verden og hvor parret får brug for en kodeknækkende autistisk piges hjælp.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. juni 2008

af

af

Carsten Güllich-Nørby

d. 19. juni 2008

Henvender sig absolut bredt til spændingslæsere, der søger godt spændingshåndværk udført uden for mange dikkedarer. Er nem at gå til også, hvis man ikke normalt læser spændingsbøger.

Den hårdtslående privatdetektiv-duo, Maxwell og King, kønspolitisk korrekt og optimalt bestående af både hunkøn og hankøn, begge tidligere agenter fra Secret Service, vender i denne underholdende thriller tilbage som hovedpersoner i en Baldacci-roman. De var også i spidsen for de effektive plots i såvel Splitsekund fra 2004 som Dødens time fra 2005. Uden at føje meget nyt til genren af agentmystik og konspirations-hurlumhej lever den nye roman helt op til forfatterens andre bøger. Den kvindelige detektiv ligger bogstaveligt talt underdrejet efter et sælsomt og ultra-voldsomt selvmordsforsøg, mens hendes partner påtager sig en opgave, som tilsyneladende er en tilforladelig og relativ simpel deduktionsopgave af et mord på en videnskabsmand. Men bag det hele gemmer sig en omfangsrig konspirations-verden, hvor en formodentlig autistisk piges evner som kodeknækker er en af de mystiske ingredienser. Man er absolut godt underholdt i denne effektive thriller.

Privatdetektiv-duoen kender vi også fra romanerne Splitsekund og Dødens time Baldacci kan man fint uden at nogen behøver rødme sammenligne med fx Grisham, Clancy og Follett.

Underholdende thriller, der føjer sig flot til resten af forfatterskabet.


litteratursiden.dk

d. 28. juli 2008

af

af

Arne Larsen

d. 28. juli 2008

Spændende gensyn med privatdetektiverne Sean King og Michelle Maxwell, begge tidligere Secret Service folk. Efter de sindsoprivende oplevelser i "Dødens time", hvor Michelle var uhyre tæt på at blive ...


Børsen

d. 27. juni 2008

af

af

Jonas Hindsholm Bentzen

d. 27. juni 2008