Bøger / faglitteratur til børn / opskrifter

Guf til din hest


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


25 opskrifter på godbidder til heste.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

2007

af

af

Elisabeth Bennetsen

2007

Lille "kogebog" for alle de "hestepiger", som brænder efter selv at lave lækkerier til deres heste. Bogen kan de selv læse fra 9 år, men med voksenhjælp kan den bruges langt tidligere. Den æblespisende hest på forsiden viser tydeligt indholdet.

Glæd jer i staldene, for nu vanker der myntekager, pærestjerner og müslimums i lange baner. Bogens unge forfatter, som er født i 1994, har samlet 25 opskrifter på guf af den slags alle heste elsker, og underligt nok er det den første bog af slagsen. Indtil nu har man skullet finde opskrifterne i diverse hesteblade og på internettet. Bogen er lille og handy, og udover de letforståelige opskrifter er den udstyret med en masse farvefotos både af maden og en masse søde piger, heste og hestedimser. For yderligere at understrege det tøsede look er billederne sat op med talebobler, pastelfarvede bånd og vignetter i en slags collagestil Jeg kender af erfaring flere af opskrifterne og kan stå inde for deres popularitet hos målgruppen, men i bogen savner jeg en måske en ganske lille indledning om hestefodring, så de små kokke er helt klar over, at det her er en slags lørdagsslik, som ikke kan erstatte den gode gammeldags havre og wrap.

Som sagt er der ikke tidligere lavet en samlet opskriftsbog, men Ting til hesten, du selv kan lave (02/47) har også lækkerier med.

Lækker, lille bog for "hestepiger" med et letforståeligt og garanteret meget spiseligt indhold, som med garanti vil blive et hit på hylderne - eller skulle jeg sige i krybberne?.