Bøger / faglitteratur / hækleopskrifter

Hæklede blomster


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Hækleopskrifter hvor forskellige typer af blomster er det gennemgående motiv; bl.a. til anvendelse i borddekorationer, som dørpynt, som gavepynt og pynt på gavekort.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. juni 2016

af

af

Heidi Drasbek Martinussen

d. 20. juni 2016

En fin lille bog med de sødeste små hæklede blomster. For alle begyndere og øvede med hang til hæklet pynt.

I begyndelsen af bogen introduceres det anvendte garn, hæklenåle, pudefyld osv. Der er også en introduktion til anvendte masketyper. Gennem resten af bogen er opskrifter på forskellige hæklede blomster. Mellem blomsteropskrifterne er DIY projekter, hvor blomsterne er anvendt i en sammenhæng - fx opskrifter på puder, en bakkeserviet og en dørkrans. Disse sider er markeret med DIY, så de skiller sig lidt ud fra resten af opskrifterne på blomster. Der er også opskrifter på firkanter og sekskanter, hvor blomsterne er anvendt.

Det er en sød lille bog med fine hækleopskrifter. Den er perfekt til garnrester. Opsætning og format er magen til flere andre hæklebøger fra forlaget Klematis, fx Hæklet hurtigmad - det er god kvalitet og er pænt sat op, med flotte farvestrålende billeder af de færdige blomster. Frøydis Fadum er norsk og har instagramprofilen @frøydisfadum, hvor man kan finde mange flere hækletips og opskrifter.

Flere opskrifter på hæklede blomster kan ses i Retrohækling100 blomster i hækling og strikSmå hæklede og strikkede blomster, 100 blomster i hækling og strik eller Små hæklede og strikkede blomster. "Hæklede blomster trin for trin" af Tanya Shliazhko er i skrivende stund ikke udkommet endnu, men på vejFlere opskrifter på hæklede blomster kan ses i Retrohækling, eller Små hæklede og strikkede blomster. "Hæklede blomster trin for trin" af Tanya Shliazhko er i skrivende stund ikke udkommet endnu, men på vejFlere opskrifter på hæklede blomster kan ses i Retrohækling, 100 blomster i hækling og strik eller . "Hæklede blomster trin for trin" af Tanya Shliazhko er i skrivende stund ikke udkommet endnu, men på vej.Informationer og udgaver