Bøger / faglitteratur / håndbøger

Havehåndbogen


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Indhold

Have med succes ; Haveplanlægning ; Haven jord og kompost ; Havens afgrænsning ; Have uden eller med bede ; Havens stier ; Havens plæner ; Havens vandområder ; Havens ukrudt ; Haven skadedyr og sygdomme ; Stauder ; Toårige urter ; Sommerblomster ; Krydderurter ; Løg- og knoldvækster ; Slyng- og klatreplanter ; Roser ; Buske ; Træer ; Vilde planter ; Planteformering ; Drivhus, mistbænk og drivhusplanter ; Køkkenhavens opstart ; Køkkenhavens pleje ; Køkkenhavens planter


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. apr. 2017

af

af

Rikke Bruun

d. 3. apr. 2017

Er der noget, som du gerne vil vide om din have, stor eller lille, kan du i denne bog finde oplysninger om alt fra kompost og plæner til planter og køkkenhaver. Et opslagsværk for alle haveinteresserede.

Forfatterne har i denne håndbog fokus på den naturlige have, og hvordan man skaber muligheder for mangfoldighed. Bogen er inddelt i to dele, hvor Jens Thejsen i første del kommer rundt om emner som planlægning, plæner, vandområder, ukrudt, skadedyr, planter og planteformering med både beskrivelser, gode råd og eksempler. Bogens anden del er om nyttehaven, og her kommer Mia Stochholm rundt om emnerne drivhus, opstart og pleje af køkkenhaven og dens planter. Bogen er hele vejen igennem illustreret med flotte fotos og indeholder et fyldigt stikordsregister. Jens Thejsen er konsulent og har skrevet flere havebøger bl.a. Den vilde have. Mia Stochholm er uddannet økologisk landmand og har beskæftiget sig med alsidig grøntsagsproduktion.

Med fokus på den naturlige havedyrkning uden brug af kemi gennemgår bogen mange aspekter af kunsten at dyrke en have, og rigtig mange vil finde god hjælp og inspiration her - uanset om man har en lille eller en stor have.

Gyldendals havebogDen uendelige haveHave til husbehov, 2009 kommer også rundt om hele haven. Den uendelige have, 2016 har fokus på biodiversiteten i haven, hvor Have til husbehov, 2016 har fokus på køkkenhavenGyldendals havebog, 2009 kommer også rundt om hele haven. , 2016 har fokus på biodiversiteten i haven, hvor Have til husbehov, 2016 har fokus på køkkenhavenGyldendals havebog, 2009 kommer også rundt om hele haven. Den uendelige have, 2016 har fokus på biodiversiteten i haven, hvor , 2016 har fokus på køkkenhaven.


Praktisk økologi

Årg. 37, nr. 3 (2017)

af

Årg. 37, nr. 3 (2017)