Bøger / skønlitteratur / slægtsromaner

Helenas hemmelighed


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Helena vender tilbage til sommerhuset på Cypern efter 24 år. Det bliver en sommer, hvor fortidens hemmeligheder ikke længere kan skjules. Men er hun parat til at risikere sit ægteskab?

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. apr. 2019

af

af

Maria Sjøblom

d. 12. apr. 2019

Helena vender tilbage til sommerhuset på Cypern efter 24 år. Men det bliver en sommer, hvor fortidens hemmeligheder ikke længere kan skjules. Familiesaga om at stå ved sine livsvalg. For voksne kvinder i alle aldre.

Den smukke Helena har tidligere været en feteret balletstjerne. Nu er hun mor til 2, gift med William og vender tilbage for at tilbringe sommeren i det gamle hus, Pandora, som Helena har arvet efter sin gudfar. Men et gensyn med hendes første kærlighed, sætter gang i sønnen Alex' spekulationer over hvem, der er hans rigtige far. Helena har mange hemmeligheder, men spekulationerne er tæt på at koste hende ægteskabet med William. Historien fortælles på skift af Helena og sønnen Alex, mens scener fra fortid, nutid og fremtid væves sammen. Enkeltstående roman fra den populære forfatter til "De syv søstre-serien", der starter med .

Sød roman, som efterlader læseren med en følelse af selv at have mærket sommerheden og det cypriotiske landliv. Handlingen kommer dog til at virke en smule fortænkt. Alligevel er der ingen tvivl om, at Lucinda Riley altid leverer en smuk og levende fortalt historie.

Rosanna Leys Et spor af safran har samme feel good-følelse af sommervarme krydret med familiehemmeligheder.


litteratursiden.dk

d. 20. maj 2019

af

af

Lene Jensen

d. 20. maj 2019

Vidunderlig og storslået roman om familie, kærlighed og sammenhold i et ganske særligt hus, hvor hovedpersonenerne oplever både op- og nedture og hemmeligheder afsløres. Helena arver et gammelt hygge...