Bøger / faglitteratur til børn / gådebøger

Hvad gør hønen? - og andre gåder


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Gådebog, hvor det er nemt at finde svarene. De står nemlig lige på den næste side.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. sep. 2009

af

af

Karsten Boll

d. 9. sep. 2009

Gådebogen kan læses af børn fra 3. klasse (9 år), som vil blive fanget af de tilhørende illustrationer. Nogle gåder kræver voksentilhørere der kan forklarer, for at de kan forstås, selvom de meget sigende og humoristiske illustrationer er med til at fremme forståelsen for læseren. Til fritidslæsning og underholdning for målgruppen.

Bogen har 30 gåder, som stilles på højre-siderne. Svaret kan ses på efterfølgende venstre-side. Sprogligt er gåderne lige til at gå til. De korte sætninger og de medfortællende illustrationer gør teksten let at læse. Forfatteren, der også er illustrator, har tidligere lavet gådebøger til målgruppen.

Hvor mange indianere? (08/09) af forfatteren har samme niveau som denne. Har du hørt den? (07/03) og De lidt større quizzer (06/31) i 2 bind, hører til de nyeste titler af gådebøger.

Fin lille gådebog for målgruppen. Nogle gåder findes også i andre bøger, men tilgængeligheden og illustrationerne gør denne bog interessant for fritidslån i såvel skole- som børnebiblioteker.