Bøger / skønlitteratur / roman

Ikke flere tårer


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Bonnie bliver af mandens ekskone advaret om, at hun og hendes lille datter er i fare, men før hun når at høre nærmere, myrdes ekskonen, og Bonnie ved ikke længere, hvem hun tør stole på.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. apr. 2010

af

af

Jytte Kjær Schou

d. 13. apr. 2010

En psykologisk thriller, der ikke vil skuffe Joy Fieldings trofaste, kvindelige læsere.

Forfatteren har skrevet flere solide spændingsbøger. Hun kan sit håndværk og forstår at holde den psykologiske spænding ved lige bogen igennem. Gymnasielæreren Bonnie, gift med den flotte, bredskuldrede Rod, bliver involveret i mordet på Rods ekskone, der har advaret hende om, at hun og hendes lille datter er i fare. Hun føler sig utryg, og til sidst bliver hun syg, af arsenikforgiftning viser det sig. Læseren mistænker på skift de forskellige personer, men bedst som man tror, at morderen er fundet, viser det sig, at morderen er en helt anden, og at datterens liv er i fare. Undervejs får Bonnie i tilgift gjort op med fortidens familiemæssige traumer og får revideret sit syn på sin afdøde mor, faderen og broderen. Alt falder smukt på plads til sidst, og den vege ægtemand får løbepas. Bogen er selvfølgelig ikke fri for genrens klichéer, men historien hænger sammen, og underholdningsværdien er i orden.

Joy Fielding har dels skrevet spændingsbøger i stil med denne, dels romaner om familien, venskaber og kærlighed.

En velfungerende psykologisk thriller, der uden at gå i dybden hænger pænt sammen og leverer let fordøjelig underholdning, der passer til hylden med dameromaner.