Bøger / faglitteratur / øvelser

Ind er den eneste vej ud


Beskrivelse


Om at arbejde med sindet til gavn for os selv og for naturen. Hvert kapitel afsluttes med meditationer, bøn og spørgsmål til refleksion over eget liv.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. feb. 2020

af

af

Grethe Lorentzen

d. 17. feb. 2020

Om at arbejde med sindet til gavn for os selv og for miljøet. Til spirituelt interesserede læsere, der vil opnå et mere harmonisk liv.

Det menneskelige sind er nøglen til fremtiden, mener Hanne Frøyr. Vi skal træne sindet og egoet og opøve kærlighed og medfølelse, hvis vi skal genfinde den tabte balance mennesker imellem, og mellem mennesker og Jorden. I sin argumentation for en mere harmonisk og bæredygtig fremtid referer Hanne Frøyr til, og citerer filosoffer, buddhistisk filosofi, spirituelle lærere og videnskabsmænd. Hvert kapitel afsluttes med meditationer, bøn, spørgsmål til refleksion over eget liv eller opfordring til en skriveproces. Hanne Frøyr er psykolog.

Bogen favner bredt fra oldtidens til nutidens filosoffer over buddhisme, videnskabsmænd, natursyn i antroposofien og redegørelse for psykoterapi i sin argumentation for, at vejen til en bæredygtig fremtid for Jorden handler om at skabe nye værdier ved at arbejde med sindet og højne vores bevidsthed. Bogen vil finde læsere blandt dem, der er interesseret i egen spirituel udvikling eller filosoffers bud på det gode liv, og færre blandt dem, der efterspørger konkrete veje til en bæredygtig livsstil.

I Hjertet er ædeltKlimatosserne taler Ogyen Trinley Dorje ligeledes for at tage vare på os selv og verdens tilstand ved at arbejde med sindet indefra og ud. I Klimatosserne fortæller forskellige danskere om deres omlægning af livsstil af hensyn til klimaetI Hjertet er ædelt taler Ogyen Trinley Dorje ligeledes for at tage vare på os selv og verdens tilstand ved at arbejde med sindet indefra og ud. I fortæller forskellige danskere om deres omlægning af livsstil af hensyn til klimaet.