Bøger / faglitteratur / kogebøger

Is og kolde desserter - uden mælk eller gluten


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Opskrifter uden mælk og gluten. Bl.a. opskrifter på is, småkager og andet tilbehør, andre kager og kolde desserter og desuden godbidder som flødeboller og andre søde sager.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. aug. 2015

af

af

Annemette Schønberg Johnsen

d. 3. aug. 2015

Opskrifter på is og desserter med tilbehør, samt kager og søde snacks til den, der vil undgå mælk og gluten. Der foreslås alternative ingredienser i tilfælde af yderligere allergihensyn.

Forfatteren skriver en blog om mælke- og glutenfri kost samt Low FODMAP diæten og er selvlært madentusiast. Bogen indeholder mange opskrifter på is, småkager og andet tilbehør, andre kager og kolde desserter og desuden godbidder som flødeboller og andre søde sager. Opskrifterne er fri for almindelig sukker og indeholde mange specielle ingredienser. Der henvises til alternativer og indkøbsmuligheder samt til en anden side i bogen, hvor en særlig procedure er forklaret. Illustreret med farvefotos.

På grund af de mange specialingredienser kan bogen umiddelbart virke lidt kompliceret for den uerfarne, men alt bliver vældig grundigt forklaret. Ikke mindst er de indledende sider om råvarer og alternativer særdeles nyttige. Absolut en mundvandsfremdrivende kogebog, som er virkelig brugbar for de ganske mange, som ikke tåler gluten og/eller mælk og som ønsker at undgå almindelig sukker.

Bogen kan ses i sammenhæng med forfatterens blog, www.madgudinden.blogspot.com, ligesom hendes tidligere 9 kogebøger. Lånerne kan desuden foreslås Smart sødtSøde sunde sager og Søde sunde sagerBogen kan ses i sammenhæng med forfatterens blog, www.madgudinden.blogspot.com, ligesom hendes tidligere 9 kogebøger. Lånerne kan desuden foreslås Smart sødt og .