Bøger / faglitteratur / rejsebeskrivelser

Jorden rundt i en rygsæk


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


En række rejsebreve fra forfatterens 10 måneder lange rejse gennem Asien, Australien og USA.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

2008

af

af

Kirsten Katholm

2008

Rejseskildring rettet mod voksne, der her kan få inspiration til at planlægge en længere rejse på egen hånd rundt om jorden.

Afrejsen skete fra Københavns Banegård og rejseberetningen begynder i den Transibiriske Jernbane, som er det første mål for de to voksnes rejsetur med rygsæk i 10 måneder. Derefter rejses med fly, tog og busser gennem så forskellige lande som Rusland, Kina, Thailand, Malaysia, Bali, Australien, New Zealand, Fijiøerne, Mexico, USA m.fl. Bogen rummer beskrivelser af rejselivet med de flotte naturscenerier og de vidt forskellige folk, de møder på deres rejse. Der berettes om tilfældige møder, som ofte betyder tilbud om overnatning og udveksling af venskaber. I forordet og undervejs i bogen skildrer forfatteren årsagerne til at denne lange rejse kunne og måtte realiseres. Bogen er illustreret med forfatterens små farvefotografier og trykt i en enkel opsætning og layout.

Bogen er en inspirerende rejseskildring om to voksnes rejse og ikke en håndbog til rejseplanlægning. Den kan sammenlignes med Backpacking for begyndere af Torben Svendsen fra 2007, der handler om at rejse som børnefamilie.

Letlæst rejsebeskrivelse om mange spændende og anderledes oplevelser. Bogen kan give andre voksne lyst til at tage afsted som rygsæksrejsende på en længere rejse rundt i verden.