Bøger / faglitteratur / opskrifter

Juiceman


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Indhold

Juicer ; Smoothies ; Saft og shots ; Te og varme drikke ; Nøddemælk ; Mad (Morgenmad ; Flydende frokost ; På farten ; Is) ; Cocktails ; Ingen spild ; Udrensning ; Spørgsmål & svar ; Doktor Juice


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. aug. 2016

af

af

Stine Grabas

d. 29. aug. 2016

Med "Juiceman" får du utallige opskrifter på sunde juicer, smoothies og andre småretter. For dem, der gerne vil leve sundere gennem juicer og ønsker ny inspiration.

Juiceman alias modellen og skuespilleren Andrew Cooper giver her sine bedste opskrifter på gode sager, som hele familien kan nyde. Bogen starter med en opremsning af de ingredienser, der bør være i et basislager samt gode råd til valg af køkkenmaskiner. Størstedelen af bogen indeholder opskrifter på juicer og smoothies. Herefter følger opskrifter på saft & shots, te & varme drikke, nøddemælk, diverse små retter, is og endelig cocktails. Bagerst er der en udrensningskur samt et indeks. Opskrifterne er ledsaget af symboler, som indikerer om retten fx er stærk eller børnevenlig.

Gennemarbejdet og layoutmæssigt en lækker bog, der med mange flotte og personlige fotos inspirerer sin læser. Opskrifterne er nemme at gå til og de fleste kan klares med ingredienser fra køleskabet.

Det er super populært at juice selv og der findes efterhånden en hel del om emnet fx De bedste grønne juicer & smoothiesJuicekick!Frugt og grønt på flaske, Juicekick! eller Frugt og grønt på flaskeDet er super populært at juice selv og der findes efterhånden en hel del om emnet fx De bedste grønne juicer & smoothies, eller Frugt og grønt på flaskeDet er super populært at juice selv og der findes efterhånden en hel del om emnet fx De bedste grønne juicer & smoothies, Juicekick! eller .