Bøger / faglitteratur / vejledninger

Kama Sutra erotika


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Indhold

Flirt ; Den tidlige kærlighed ; Begær ; Tilbedelse ; Seksuel lidenskab ; Åndelig lidenskab ; Erotisk leg ; Ekstase


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. okt. 2011

af

af

Mette Fersum

d. 11. okt. 2011

Bogen henvender sig til dem, der ønsker at udforske erotikkens verden. Den kan også fungere som en guide til et bedre sexliv, hvor man kan hente inspiration.

Bogen er oversat fra engelsk. Det er en beskrivelse af flirten, begæret, tilbedelsen, seksuel/sensuel lidenskab, åndelig lidenskab, erotisk leg og ekstase. Det er en bog om lidenskabens mange former beskrevet i tekst og billeder fra den første kærlighed over begær og via åndelighed hele vejen til ekstasen. Bogen indeholder også afsnit, der viser overgange mellem en række seksuelle stillinger fra Kama Sutra og andre af østens kærlighedstekster. De sidste kapitler beskriver, at man gennem åndelighed og ekstase kan opnå nirvana. Forfatteren kommer med mange gode beskrivelser af flirten, og hvilke signaler man kan udsende for at tiltrække det modsatte køn. Hun har også nogle fine beskrivelser af den første kærlighed, og hvordan man med små bevægelser og kærtegn kan vise tegn på seksuel interesse. Tekst og billeder er sat fint sammen.

Kama Sutra supersex : oplev erotisk fryd uge for uge, 2009. Denne bog handler dog mere om sex og stillinger, hvor Kama Sutra handler mere om den erotiske side, om forførelsen, om begæret osv.

En bog med tekst og smukke erotiske billeder. Det er en fin bog, der giver en god indføring i Kama Sutra.