Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Karmaboy - operation hundepølse


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Karmaboy kommer på en vanskelig opgave, da den smarte Ruddy flytter ind på Skovlunde Bytorv og Nillers far beskyldes for en nedrig forbrydelse.

Indhold

  • Karmaboy - togturen til Ølstykke


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. sep. 2017

af

af

Martin W Hansen

d. 1. sep. 2017

Karmaboy kommer på en vanskelig opgave da den smarte Ruddy flytter ind på Skovlunde Bytorv og Nillers far beskyldes for en nedrig forbrydelse. For de der kan lide serien om Karmaboy. Kan selvlæses fra ca. 10 år og opefter.

Forfatteren er kendt fra tv og for sine mange fodnoter. I dette 3. bind om helten "Karmaboy" har Niller problemer med sin far der har meget travlt med at opfinde en ny pølse til sin slagterbutik. Niller føler sig forsømt og overset, men alt ser ud til at ændre sig til det bedre da den smarte Ruddy flytter ind på Bytorvet. Faktisk ser det ud til at alle beboerne synes Ruddy er en fin fyr - bortset fra Nillers far som slet ikke kan lide den nye beboer. Snart er der dog endnu en gang brug for Skovlundes superhelt, da Nillers far beskyldes for en forfærdelig forbrydelse.

Jacob Riising giver sig i kast med "den svære treer" i serien om Karmaboy, som indeholder alle de elementer som fans af serien kender fra de foregående bind. Det er endnu en sjov bog i serien, som forfatterens fans vil være begejstrede for.

For dem der kan lide sjove bøger kan Iqbal Farooq og den sorte PjerrotTimmy Taber - ingen er fejlfri og i særlig høj grad serien om Timmy Taber - ingen er fejlfri anbefalesFor dem der kan lide sjove bøger kan Iqbal Farooq og den sorte Pjerrot og i særlig høj grad serien om anbefales.